• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 5% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Coachi – Tuggi Hide

Coachi Tuggi Hide er fantastisk til trækkeleg og indkaldstræning. Den skjulte lomme kan fyldes med godbidder for at motivere hunden til leg. Den har en stærk elastik med et blødt neoprenhåndtag for at sikre, at legen er skånsomt for din hund og dine arme.

169,00 kr.

3 på lager

Yderligere information

Farver

Gul, Lilla, Orange, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Coachi – Tuggi Hide”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette trækkelegetøj har en indvendig lomme, som kan fyldes med forskellige genstande eller godbidder, for at hjælpe med at variere belønningen. Du kan putte en plastikflaske i (perfekt til hunde, der elsker at knaser). Du kan putte godbidder i (for at opmuntre til interaktion) eller du kan putte en pivebold eller andet i som piver. 

.

Perfekt for hvalpe og hunde

Dette stimulerende interaktive trækkelegetøj til hunde er et godt alternativ og eller tilføjelse til godbidsbelønninger. Og det er perfekt til at reducere hvalpebideri. Du kan lære hvalpen at bide i legetøjet i stedet. Fantastisk til hunde, der kræver mere motivation for at lege!

.

Sjov træning

Coachi belønningslegetøjet er designet til, at du og din hund kan have det sjovt sammen, mens I træner. Legetøjet er super til at forbedre indkaldstræningen.

.

Størrelse:

længde 66cm

.

Bemærk:

Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker eller ødelægges, hvis din hund er for voldsom eller stærk. Dette gælder især store hunde der elsker at “tygge” meget i boldene eller små legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder.

Det er vigtigt, at hunden holdes under observation, så legetøjet kan fjernes, hvis uheldet er ude. Dette er i høj grad også for hundens sikkerhed.

Hold derfor altid øje med hunden, når den leger med legetøj.