• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 10% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb i shoppen? Tilmeld dig nyhedsbrevet
Generelle handelsbetingelser
 
Hund360
Vipperødvej 43, hal 3
4390 Vipperød
Danmark
 
Tlf: 23622360
Man – tors: 16.00-21.00 
Fre: 10.00-15.00
E-mail: hello@hund360.dk
 
 
Indholdsfortegnelse: 
 
  1. Betingelser – Hold, Kurser og Foredrag
  2. Betingelser – HundeTV
  3. Betingelser – Uddannelser og Diplomkurser
  4. Betingelser – Shop

Betaling & gebyrer 

Alle ydelser og produkter kan købes med med følgende kort: Dankort, Visa, MasterCard,Visa-Electron, Maestro, JCB samt betale via Apple Pay, Google Pay og MobilePay.

Dine betalingskortoplysninger bliver sendt krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Så du kan helt trygt og sikkert handle online hos Hund360.dk.

Eventuelle gebyr vil blive angivet i betalingsvinduet. Du modtager straks efter købet en kvittering på mail til den opgivne mailadresse. 

.

Betingelser – Hold, Kurser og Foredrag:

Generelt:
Når du tilmelder dig et hold, foredrag eller kursus hos Hund360, bliver du bedt om at sige ja til følgende betingelser, som du bedes læse grundigt igennem og sikre dig, at du har forstået.

Betingelserne kan blive ændret løbende, og du er selv ansvarlig for at holde dig opdateret. Væsentlige ændringer vil dog blive udsendt pr. mail med passende varsel.

Disse bruger og købsbetingelser gælder ved køb af Holdtræning eller Kurser udbudt af Hund360 – CVR: 40409297, Vipperødvej 43, hal 3, 4390 Vipperød (”Vores”, ”Os”, ”Hund360, HundeTV”, og/eller ”Vi”).

Hund360 benytter webstedet www.hund360.dk til gennemførelse af kursustilmeldinger, køb og betaling. Ved tilmelding og betaling indgår kursisten en juridisk bindende aftale med Hund360 om retten til at deltage i holdtræning eller kursus afholdt af Hund360.


I disse brugerbetingelser henviser referencer til “Hund360”, “vores tjeneste” “tjenesten”, “Platformen”  “Ydelsen” til den personlige tjeneste, som Hund360 stiller til rådighed, og som giver tilmeldte kursister mulighed for at se og/eller deltage i Hund360-Uddannelses indhold, herunder alle funktioner, webstedet og brugergrænseflader samt alt indhold og software, der er forbundet med tjenesten.

Det er en forudsætning for deltagelse i vores Hold og Kurser, at Du læser og accepterer vores Cookie og Persondatapolitik

1. Aftale og produkter
De kurser, foredrag eller holdtræning der bliver udbudt, vil være beskrevet med indhold, tidsperiode og lokation samt hvem der underviser på det aktuelle kursus, på Hund360.dk.

Du skal minimum være 18 år for at tilmelde dig. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke. Når du registrerer dig, skal du udfylde dit fulde navn, adresse og en gyldig mailadresse. Når din tilmelding og betaling er registreret, vil du automatisk modtage en mail med bekræftelse på tilmelding, samt en adgangskode, som du skal bruge for at tilgå medlemssiden. Adgangskoden kan du frit ændre efter første log-in. Din adgangskode er hemmelig, og det er dit ansvar at sikre, at den ikke kommer i tredjeparts besiddelse.

Du er selv ansvarlig for, at den information der angives ved oprettelse af en brugerprofil eller ved køb af indhold, er korrekt. Du må derudover udelukkende angive betalingsinformationer, herunder til betalingskort, der tilhører dig.

2. Din profil er kun til dig
Din profil på Hund360
 er personlig og loginoplysninger må IKKE gives videre til tredjepart.

Kontohaverens ansvar
Du er selv ansvarlig for din oplevelse af det købte produkt. Herunder problemer relateret til din netforbindelse, browser, programmer og applikationer med mere.

3. Betaling
3
.1. Fakturering. Vi fakturerer dig for Hund360 ydelser via dit betalingskort på den specifikke faktureringsdato, der er angivet på din bekræftelse.

Når du køber en ydelse giver du samtidig Hund360ret til at trække betaling for ydelsen. Det er som udgangspunkt ikke muligt at fortryde dit køb. Ved online ydelser modtager du din ydelse med det samme, du har betalt. Der er dog en lovbestemt 14 dages fortrydelse fra den dag, du indgik aftalen. Denne ophører dog straks, du har taget vores ydelse i brug. Vi anbefaler, at du gemmer din kvittering for betalingen, som du modtager på mail umiddelbart efter købet.


3
.2. Betalingsmåder.For at købe Hund360 ydelser skal du angive en betalingsmåde. Du hæfter for eventuelle ikke-hævede beløb, hvis en betaling ikke kan gennemføres på grund af kortudløb, utilstrækkelige midler eller andet. Ved nogle betalingsmåder kan udstederen afkræve dig visse gebyrer, f.eks. for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer i forbindelse med behandlingen af betalingsmåden. Lokale skatter kan variere afhængigt af den anvendte betalingsmåde. Henvend dig til udstederen af betalingsmåden for yderligere information.

3.3. Opdatering af dine betalingsmåder. Du kan opdatere dine betalingsmåder ved at gå ind på din profil, vælge den ydelse du har købt og derefter Betaling/Indstillinger. 

Når Du registrerer Dine betalingsoplysninger, registrerer og opbevarer en tredjemand, godkendt efter internationale sikkerhedsstandarder (QuickPay og/eller Stripe), på vegne af Hund360 de betalingsoplysninger, som er nødvendige for gennemføre et køb.

3.4. Sikkerhed: Hund360 bruger Stripe og/eller QuickPay til at håndtere betalingerne. De er sikre og godkendt i Danmark. Alle køb faktureres i danske kroner og alle priser er inklusiv moms.

4. Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter”, hvis det på købstidspunktet fremgår hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Det betyder, at tilmelding og køb af live events er bindende. Du kan derfor ikke forvente, at det betalte beløb ved tilmelding kan refunderes, hvis du er forhindret i at deltage. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. 

5. Aflysning
Vi forbeholder os ret til at aflyse liveevents ved for få tilmeldinger eller i tilfælde af sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til en anden dato, hvor der er ledige pladser. Alternativt refunderes det fulde beløb.

6Adgangskoder og kontoadgang. 
Den der opretter Hund360
-kontoen, og hvis betalingsmåde bliver debiteret (“kontoejer”), har adgang til og kontrol over Hund360-kontoen, der bruges til at tilgå vores tjeneste, og er ansvarlig for enhver aktivitet, der foregår via Hund360-kontoen. For at bevare kontrollen over kontoen og undgå, at andre opnår adgang til den (hvilket vil omfatte oplysninger om afspilningshistorik på kontoen), bør kontoejeren bevare kontrollen over de Hund360 kompatible enheder, der bruges til at tilgå tjenesten og ikke afsløre adgangskoden eller detaljer om betalingsmåden, som er tilknyttet kontoen, over for andre. Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os om din konto. Vi kan opsige din konto eller sætte din konto i bero for at beskytte dig, Hund360 eller vores partnere mod identitetstyveri eller anden svigagtig aktivitet.

Hvis Du har mistanke om, at Dit brugernavn og/eller adgangskode bliver brugt af en tredjepart, skal Du straks underrette Hund360 og ændre din adgangskode. Hvis vi har grund til at antage, at brugernavn og/eller adgangskode er blevet afsløret eller på anden måde misbruges, har vi ret til straks at deaktivere din profil og/eller gøre Platformen utilgængelig for dig eller på anden måde forhindre fortsat uautoriseret eller ulovlig adfærd. Vi forbeholder os I så fald også retten til at deaktivere din adgang til Platformen og hæve aftalen.

7. Nyhedsbrev
Når du opretter dig som bruger på Hund360
, får du samtidig mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Dette kan til enhver tid afmeldes under din profil eller ved at framelde dig via linket i selve nyhedsbrevet, du modtager pr. mail.

8. Ophavsret
Alt indhold på Hund360.dk
herunder videomateriale, billeder, logoer og tekst tilhører Hund360 og dette må ikke kopieres eller videresælges. Overtrædes ophavsretten må man påregne fakturering af pris fastsat af Hund360 samt påbud om straks at ophøre med overtrædelsen. Sker dette ikke, må man forvente anmeldelse til relevante myndigheder.

Du accepterer, at du ikke må arkivere, reproducere, distribuere, modificere, fremvise, udføre, offentliggøre, licensere, fremstille afledte værker af, sælge eller bruge (bortset fra, hvis det udtrykkeligt er tilladt i disse brugerbetingelser) indhold og information indeholdt i eller indhentet fra eller gennem Hund360tjenesten. Du accepterer også, at du ikke må: omgå, fjerne, ændre, deaktivere, forringe, eller hindre indholdsbeskyttelserne i Hund360-tjenesten; skaffe dig adgang til Hund360-tjenesten ved hjælp af en robot, spider, scraper eller et andet automatisk middel; dekompilere, foretage reverse engineering af eller adskille software eller andre produkter eller processer, der er tilgængelige gennem tjenesten; indsætte kode, produkter eller manipulere indholdet i tjenesten på nogen måde; eller benytte dig af datamining, dataindsamling eller dataudtræk. Derudover accepterer du, at du ikke må uploade, opslå, e-maile eller på anden måde sende eller overføre materiale, der er beregnet til at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller hardware eller telekommunikationsudstyr tilknyttet Hund360-tjenesten, herunder softwarevirus eller anden computerkode, filer eller programmer. Vi kan stoppe eller begrænse din brug af vores tjeneste, hvis du overtræder disse brugerbetingelser eller er involveret i ulovlig eller svigagtig brug af tjenesten.

9. Sikkerhed og ansvar

Du må ikke forsøge at omgå Hund360 sikkerhedssystem eller forsøge at teste Platformens sikkerhedssystem.

Du må ikke bruge Platformen på en måde, der kan skade, lukke, overbelaste, forringe eller krænke andre brugeres brug eller oplevelse af Platformen. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, at sende eller overføre materiale, der indeholder softwarevirus eller andre computerkoder, filer eller programmer, der er designet til at skade, afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller -hardware eller udstyr, der er forbundet direkte eller indirekte til Platformen.

Du må ikke forsøge at opnå uautoriseret adgang til noget system, netværk, indhold eller oplysninger på Platformen eller systemer, der danner Platformen. Du må heller ikke forsøge at opnå adgang til materiale eller information, som ikke bevidst er blevet gjort tilgængeligt fra Platformen.

Overtrædelse af ovennævnte vil altid blive opfattet som en væsentlig overtrædelse af aftalen, og Hund360 kan straks spærre din adgang til Platformen eller på anden måde forhindre en fortsat ulovlig adfærd.

Hund360 giver ikke garanti for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indhold, information, Indhold eller andet materiale, der tilgængeliggøres på eller via Platformen.

10. Links til andre internetsider
Hund360garanterer ikke for indhold på andre internetsider, der eventuelt linkes til på Hund360. Vi anbefaler, at betingelser for de pågældende sider læses grundigt, før man bruger dem.

11. Behandling af personoplysninger
Når Du opretter en bruger til Platformen, samt når Du anvender Platformen, indsamler og behandler Hund360 visse oplysninger om dig. Du kan læse mere om, hvilke oplysninger som Hund360 indsamler, og hvordan Vi behandler de indsamlede oplysninger i Vores
Cookie og Persondatapolitik

Disse aftalevilkår, dine oplysninger samt Hund360Cookie og Persondatapolitik udgør det samlede aftalegrundlag mellem dig og Hund360 og afløser alle tidligere aftaler, både skriftlige og mundtlige.

12.Ret til at afvise kursister
Hund360 forbeholder sig ret til at afvise kursister på et hvilket som helst grundlag uden begrundelse.

13. Force Majeure

Hund360 er ikke ansvarlig for svigt, nedbrud, aflysninger af events eller anden mangel på opfyldelse af disse aftalevilkår, der forårsages af begivenheder, som ligger uden for Hund360 rimelige kontrol.

14. Tvister og klager

I tilfælde af en tvist, der udspringer af aftalen, kan Du klage til Hund360 på hello@hund360.dk. Hund360 træffer som udgangspunkt afgørelse i sagen senest en måned efter, at klagen er indgivet. Hvis der ikke kan opnås enighed om en mindelig løsning af sagen, kan klage indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Aftalen reguleres og fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister kan indbringes for de danske domstole efter de til enhver tid gældende regler herom.

15. Kontakt

Hvis Du har spørgsmål, kan Du kontakte os på e-mail: hello@hund360.dk

Opdateret den 10.07.2023

.

Betingelser – HundeTV medlemsskab:

Generelt:

Når du opretter dig som bruger og køber adgang til platformens indhold, bliver du bedt om at sige ja til følgende betingelser, som du bedes læse grundigt igennem og sikre dig, at du har forstået.

Betingelserne på HundeTV kan blive ændret løbende, og du er selv ansvarlig for at holde dig opdateret. Væsentlige ændringer vil dog blive udsendt pr. mail med minimum 30 dages varsel.

HundeTV stiller en tilpasset on-demand abonnementstjeneste til rådighed, som giver vores medlemmer adgang til interviews og serier via platformen, der streames via internettet til visse tv’er, computere og andre enheder med internetadgang.

Formålet med videoserierne er at give hundeejere redskaber til at dygtiggøre sig indenfor hundetræning, finde inspiration og mere viden om hunde. HundeTV kan ikke tage ansvar for negative konsekvenser eller eventuelle ulykker, der måtte opstå som følge af inspiration fra videoerne. Det er alene brugerens eget ansvar at sikre sig, at både han eller hun samt hunden er fysisk og mentalt klar til de opgaver, der stilles.

Disse brugerbetingelser er gældende for din brug af vores tjeneste. I disse brugerbetingelser henviser referencer til “HundeTV-tjenesten/Platformen”, “HundeTV – streaming tjenesten“, “HundeTV Platformen”, “Platformen”, ”vores tjeneste” eller “tjenesten” til den personlige tjeneste, som HundeTV stiller til rådighed, og som giver medlemmer mulighed for at opdage og se HundeTV Platformens indhold, herunder alle funktioner, anbefalinger og anmeldelser, webstedet og brugergrænseflader samt alt indhold og software, der er forbundet med tjenesten.

Platformen er udbudt af Hund360, Vipperødvej 43, hal 3, 4390 Vipperød, CVR: 40409297, (”Vores”, ”Os”, “HundeTV”, og/eller ”Vi”).

Det er en forudsætning for brug af Platformen, at Du læser og accepterer vores Cookie og Persondatapolitik

1. Aftale og produkter
HundeTV tilbyder videoserier med nogle af hundesportens bedste trænere, eksperter, undervisere og specialister. Du kan se dem 24 timer i døgnet, og du kan få fuld adgang til alle videoer med et abonnement. Når du har registreret dig og betalt, har du adgang til dine produkter alle døgnets 24 timer.
Du skal minimum være 18 år for at oprette en bruger på Platformen. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke. Når du registrerer dig, skal du udfylde dit fulde navn, adresse og en gyldig mailadresse. Når din tilmelding og betaling er registreret, vil du automatisk modtage en mail med bekræftelse på tilmelding, samt en adgangskode, som du skal bruge for at tilgå Platformen. Adgangskoden kan du frit ændre efter første log-in. Din adgangskode er hemmelig, og det er dit ansvar at sikre, at den ikke kommer i tredjeparts besiddelse.


Du er selv ansvarlig for, at den information der angives ved oprettelse af en brugerprofil eller ved køb af Indhold, er korrekt. Du må derudover udelukkende angive betalingsinformationer, herunder til betalingskort, der tilhører dig.

2. Abonnement
Dit HundeTV medlemskab løber, indtil det opsiges. For at bruge HundeTV—tjenesten skal du have internetadgang og en HundeTV-kompatibel enhed samt angive en eller flere betalingsmåder. “Betalingsmåde” betyder en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde, som til enhver tid kan opdateres, og som kan omfatte betaling via din konto hos en tredjepart. Medmindre du afmelder medlemskabet inden faktureringsdatoen, giver du os tilladelse til at trække medlemsgebyret for den følgende faktureringsperiode via den oplyste betalingsmåde (se “Afmelding” punkt 4.4).

Køber du et månedligt abonnement, har du fuld adgang til alt indhold på HundeTV Platformen i perioden. Abonnementet fornys automatisk hver måned, og kan til enhver tid opsiges uden varsel. Dette er også gældende for årsabonnement, der automatisk fornyes med mindre dette opsiges inden udløb. Årsabonnement fornyes én gang årligt.

3. Din profil er kun til dig
3.1 Din profil på HundeTV er personlig og loginoplysninger må IKKE gives videre til tredjepart. Det er heller ikke tilladt at vise videoerne til andre, herunder i offentlige eller private sammenkomster. Sker dette uden forudgående tilladelse fra HundeTV, forbeholder vi os retten til omgående at kræve betaling for dette ud fra en pris der alene sættes ud af et skøn, bestemt af HundeTV.

3.2. Brug af HundeTV Platformen ved begivenheder. Ønsker du at vise vort indhold til andre end dig selv til undervisning eller i forsamlinger, kontakt os på mail: hundetv@hund360.dk for nærmere information.

4. Betaling, fornyelse & fortrydelse
4
.1Faktureringsperiode. Vi fakturerer dig for medlemsgebyret for HundeTV-tjenesten via dit betalingskort på den specifikke faktureringsdato, der er angivet på din bekræftelse.

Når du tegner et abonnement giver du samtidig HundeTV ret til at trække betaling for abonnementet ved hver fornyelse. Det er som udgangspunkt ikke muligt at fortryde dit køb, da du modtager din ydelse med det samme, du har betalt. Der er dog en lovbestemt 14 dages fortrydelse fra den dag, du indgik aftalen. Denne ophører straks, du har taget vores tjeneste i brug. Du kan selvfølgelig stadig til hver en tid afmelde dit abonnement – se punkt 4.4


Vi anbefaler, at du gemmer din kvittering for betalingen, som du modtager på mail umiddelbart efter købet. Husk at opdatere dine kortoplysninger, hvis du får nyt betalingskort, mister eller spærrer kortet. Dette kan gøres under din profil. Login som du plejer og når du er logget ind, skal du klikke på produktet og derefter Betaling/indstillinger”

HundeTV accepterer gængse betalingskort som

Ændrede betalingsoplysninger
Det er dit eget ansvar at ændre og opdatere dine betalingsoplysninger, hvis du fx har fået nyt kort. Du kan ændre dine betalingsoplysninger, ved at følge linket i fakturaen :“klik her for at ændre betalingsoplysninger”. Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre gemmes ikke i systemer ejet af HundeTV.

Fortrydelsesret på onlineprodukter
Du har du altid 30 dages fortrydelsesret på et ubrugt produkt, løbende fra købsdatoen. For online produkter gælder det at fortrydelsesretten kun er gældende, hvis du aldrig har været logget ind på platformen med det betalte materiale.

Kontohaverens ansvar
Du er selv ansvarlig for din oplevelse af det købte produkt. Herunder problemer relateret til din netforbindelse, browser, programmer og applikationer med mere.

Køber du et månedligt abonnement vil det blive trukket umiddelbart efter købet, og dit abonnement vil træde i kraft straks du har betalt. Herefter vil der hver 30 dag automatisk blive trukket abonnementsbetaling.

Længden af din faktureringsperiode afhænger af, hvilken abonnementstype du vælger, når du tilmelder dig tjenesten. I visse tilfælde kan faktureringsdatoen ændre sig, f.eks. hvis en betaling ikke er blevet gennemført, eller hvis betalingsmedlemskabet begyndte på en dato, som ikke findes i en given måned.


4
.2Betalingsmåder.For at bruge HundeTV-Platformen skal du angive en betalingsmåde. Du hæfter for eventuelle ikke-hævede beløb, hvis en betaling ikke kan gennemføres på grund af kortudløb, utilstrækkelige midler eller andet, og du ikke sletter din konto, kan vi suspendere din adgang til tjenesten, indtil vi har opkrævet betalingen via en gyldig betalingsmåde. Ved nogle betalingsmåder kan udstederen afkræve dig visse gebyrer, f.eks. for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer i forbindelse med behandlingen af betalingsmåden. Lokale skatter kan variere afhængigt af den anvendte betalingsmåde. Henvend dig til udstederen af betalingsmåden for yderligere information.

4
.3Opdatering af dine betalingsmåder. Du kan opdatere dine betalingsmåder ved at gå ind på din profil, vælge HUndeTV- Platformen og derefter Betaling/Indstillinger. Vi kan også opdatere dine betalingsmåder med oplysninger leveret af betalingstjenesteudbydere. Efter en opdatering giver du os tilladelse til at fortsætte med at trække betaling via den/de pågældende betalingsmåde(r).

Når Du registrerer Dine betalingsoplysninger, registrerer og opbevarer en tredjemand, godkendt efter internationale sikkerhedsstandarder (Stripe eller QuickPay), på vegne af HundeTV de betalingsoplysninger, som er nødvendige for anvendelsen af Platformen.

4.4. Afmelding.Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Har du brug for hjælp til det, så skriv til hundetv@hund360.dk

Du har også mulighed for at starte op igen, hvis du fortryder din beslutning.

Der er ingen opsigelsesvarsel, og du vil have adgang til Platformen indtil næste betaling skulle forfalde. Betalinger vil ikke blive refunderet, og vi yder ikke refusion eller kredit for delvist brugte medlemsperioder eller uset HundeTV-indhold. Hvis du afmelder medlemskabet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode.

Hvis du tilmeldte dig HundeTV Platformen ved at bruge en konto hos en tredjepart som betalingsmåde og ønsker at afmelde HundeTV—medlemskabet, skal du muligvis gøre det gennem tredjeparten, f.eks. ved at gå til din konto hos tredjeparten og slå automatisk fornyelse fra eller afmelde HundeTV-tjenesten gennem tredjeparten. Du vil muligvis også kunne finde faktureringsoplysninger om dit HundeTV-medlemskab ved at gå ind på din konto hos den pågældende tredjepart.

4.5. Sikkerhed. HundeTV bruger Stripe eller QuickPay til at håndtere betalingerne. De er sikre og godkendt i Danmark. Alle køb faktureres i danske kroner og alle priser er inklusiv moms.

5. Fortrydelsesret
Ved køb af adgang til et Indhold, som er tilgængeligt i den nærmere angivne tidsperiode, der fremgår af oplysningerne på din ordrebekræftelse, har Du en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af ordre til HundeTV og udløber 14 dage herefter. Har Du afgivet bestilling mandag den 1., har Du således frist til og med den 15. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag kan Du vente til den følgende hverdag med at udnytte fortrydelsesretten.

Fortrydelsesretten er overholdt, hvis Du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Hvis Du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal Du, inden Du tager abonnementet i brug og inden udløbet af 14-dages fristen, i meddele dette til HundeTV pr. e-mail til hundetv@hund360.dk

 

HundeTV refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor HundeTV har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Din fortrydelsesret gælder kun, indtil Du tager HundeTVs Platform i brug. Du har taget Platformen i brug, når Du tilgår indhold, der kun kan tilgås gennem det valgte abonnement. Du giver, første gang Du tager Platformen i brug, Dit samtykke til, at fortrydelsesretten bortfalder.

6. Pris- og abonnementsændringer. 
Vi kan fra tid til anden ændre vores abonnementer og prisen på dem. Hvis prisen hæves, vil det blive varslet til dig som kunde per mail. Dog vil prisændringer eller abonnementsændringer tidligst gælde 30 dage efter, du har fået besked. Du kan til enhver til afbryde dit abonnement inden næste betaling forfalder.

7. Adgangskoder og kontoadgang.
Den der opretter HundeTV—kontoen, og hvis betalingsmåde bliver debiteret (“kontoejer”), har adgang til og kontrol over HundeTV-kontoen, der bruges til at tilgå vores tjeneste, og er ansvarlig for enhver aktivitet, der foregår via HundeTV-kontoen. For at bevare kontrollen over kontoen og undgå, at andre opnår adgang til den (hvilket vil omfatte oplysninger om afspilningshistorik på kontoen), bør kontoejeren bevare kontrollen over de Hunde-TV kompatible enheder, der bruges til at tilgå tjenesten og ikke afsløre adgangskoden eller detaljer om betalingsmåden, som er tilknyttet kontoen, over for andre. Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os om din konto. Vi kan opsige din konto eller sætte din konto i bero for at beskytte dig, HundeTV eller vores partnere mod identitetstyveri eller anden svigagtig aktivitet.

Hvis Du har mistanke om, at Dit brugernavn og/eller adgangskode bliver brugt af en tredjepart, skal Du straks underrette Just be Dog og ændre din adgangskode. Hvis Vi har grund til at antage, at brugernavn og/eller adgangskode er blevet afsløret eller på anden måde misbruges, har Vi ret til straks at deaktivere Platformen og/eller gøre Platformen utilgængelig for dig eller på anden måde forhindre fortsat uautoriseret eller ulovlig adfærd. Vi forbeholder os I så fald også retten til at deaktivere din adgang til Platformen og hæve aftalen.

8. Nyhedsbrev
Når du opretter dig som bruger på HundeTV, får du samtidig mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Dette kan til enhver tid afmeldes under din profil eller ved at framelde dig via linket i selve nyhedsbrevet, du modtager pr. mail. Nyhedsbrevene udkommer typisk 2-3 gange om måneden.

9. Ophavsret
Alt indhold på 
HundeTV, herunder videomateriale, billeder, logoer og tekst tilhører HundeTV og dette må ikke kopieres eller videresælges. Overtrædes ophavsretten må man påregne fakturering af pris fastsat af HundeTV samt påbud om straks at ophøre med overtrædelsen. Sker dette ikke, må man forvente anmeldelse til relevante myndigheder.

Alt indhold i Platformen er beskyttet af danske og internationale ophavsretlige love. Alt materiale og Indhold, der udgør en del af Platformen, ejes eller er licenseret af HundeTV eller HundeTV samarbejdspartnere.

HundeTV Platformen og det indhold, der tilgås gennem tjenesten, er kun til din personlige, ikke-kommercielle brug, og må ikke deles med andre personer end dem, der bor i din husstand. Så længe du har et HundeTV-abonnement, tildeler vi dig en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig rettighed til at tilgå HundeTV-tjenesten og se tilhørende indhold. Bortset fra det ovennævnte, overdrages du ikke nogen form for rettighed, adkomst eller andel. Du accepterer, at du ikke må bruge tjenesten til offentlige fremvisninger.

Du accepterer, at du ikke må arkivere, reproducere, distribuere, modificere, fremvise, udføre, offentliggøre, licensere, fremstille afledte værker af, sælge eller bruge (bortset fra, hvis det udtrykkeligt er tilladt i disse brugerbetingelser) indhold og information indeholdt i eller indhentet fra eller gennem HundeTV-tjenesten. Du accepterer også, at du ikke må: omgå, fjerne, ændre, deaktivere, forringe, eller hindre indholdsbeskyttelserne i HundeTV-tjenesten; skaffe dig adgang til HundeTV-tjenesten ved hjælp af en robot, spider, scraper eller et andet automatisk middel; dekompilere, foretage reverse engineering af eller adskille software eller andre produkter eller processer, der er tilgængelige gennem tjenesten; indsætte kode, produkter eller manipulere indholdet i Tjenesten på nogen måde; eller benytte dig af datamining, dataindsamling eller dataudtræk. Derudover accepterer du, at du ikke må uploade, opslå, e-maile eller på anden måde sende eller overføre materiale, der er beregnet til at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller hardware eller telekommunikationsudstyr tilknyttet HundeTV-tjenesten, herunder softwarevirus eller anden computerkode, filer eller programmer. Vi kan stoppe eller begrænse din brug af vores tjeneste, hvis du overtræder disse brugerbetingelser eller er involveret i ulovlig eller svigagtig brug af Tjenesten.

10. Teknisk
HundeTV kan ikke garantere at HundeTV Platformen altid fungerer driftsmæssigt, men alle eventuelle problemer vil blive løst hurtigst muligt. Der kan opstå tekniske problemer, som kan resultere i kortere eller længere perioder, hvor sitet er ude af drift. HundeTV yder ikke økonomisk kompensation til brugerne som følge af tekniske problemer med HundeTV Platformen, ligesom HundeTV heller ikke kan holdes ansvarlig for problemer med internetforbindelse eller andre tekniske problemer.

Billedkvaliteten af HundeTV tjenestens indhold kan variere fra enhed til enhed og kan påvirkes af flere faktorer, såsom hvor du er, den tilgængelige båndbredde gennem og/eller hastigheden på din internetforbindelse.
Platformens kvalitet afhænger af Brugerens udstyr, system og internetforbindelse. Før Du gennemfører et køb via HundeTV’s hjemmeside skal Du kontrollere og selv sørge for, at Du har det nødvendige udstyr, de nødvendige systemer samt en internetforbindelse for at kunne anvende Platformen.

Du accepterer, at tilgængeligheden af Platformen kan blive påvirket af internetsvigt eller af andre netværk samt af ISP, elektroniske-, computer- eller kommunikationsproblemer og –svigt, som Just be Dog-TV ikke har kontrol over. HUndeTV har intet ansvar for sådanne hændelser.

11. Sikkerhed og ansvar

Du må ikke forsøge at omgå HundeTV sikkerhedssystem eller forsøge at teste Platformens sikkerhedssystem.

Du må ikke bruge Platformen på en måde, der kan skade, lukke, overbelaste, forringe eller krænke andre brugeres brug eller oplevelse af Platformen. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, at sende eller overføre materiale, der indeholder softwarevirus eller andre computerkoder, filer eller programmer, der er designet til at skade, afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller -hardware eller udstyr, der er forbundet direkte eller indirekte til Platformen.

Du må ikke forsøge at opnå uautoriseret adgang til noget system, netværk, indhold eller oplysninger på Platformen eller systemer, der danner Platformen. Du må heller ikke forsøge at opnå adgang til materiale eller information, som ikke bevidst er blevet gjort tilgængeligt fra Platformen.

Overtrædelse af ovennævnte vil altid blive opfattet som en væsentlig overtrædelse af aftalen, og HundeTV kan straks spærre din adgang til Platformen eller på anden måde forhindre en fortsat ulovlig adfærd.

HundeTV giver ikke garanti for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indhold, information, Indhold eller andet materiale, der tilgængeliggøres på eller via Platformen.

12. Links til andre internetsider
HundeTV garanterer ikke for indhold på andre internetsider, der eventuelt linkes til på HundeTV. Vi anbefaler, at betingelser for de pågældende sider læses grundigt, før man bruger dem.

13. Behandling af personoplysninger
Når Du opretter en bruger til Platformen, samt når Du anvender Platformen, indsamler og behandler HundeTV visse oplysninger om dig. Du kan læse mere om, hvilke oplysninger som HundeTV indsamler, og hvordan Vi behandler de indsamlede oplysninger i Vores Cookie og Persondatapolitik

Disse aftalevilkår, dine oplysninger samt HundeTVCookie og Persondatapolitik

udgør det samlede aftalegrundlag mellem dig og HundeTV og afløser alle tidligere aftaler, både skriftlige og mundtlige.

14. Force Majeure

HundeTV er ikke ansvarlig for svigt, nedbrud, aflysninger af events eller anden mangel på opfyldelse af disse aftalevilkår, der forårsages af begivenheder, som ligger uden for HundeTV’s rimelige kontrol.

15. Tvister og klager

I tilfælde af en tvist, der udspringer af aftalen, kan Du klage til HUndeTV på hello@justbedog.com. HundeTV træffer som udgangspunkt afgørelse i sagen senest en måned efter, at klagen er indgivet. Hvis der ikke kan opnås enighed om en mindelig løsning af sagen, kan klage indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Aftalen reguleres og fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister kan indbringes for de danske domstole efter de til enhver tid gældende regler herom.

16. Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på e-mail: hello@justbedog.com

Opdateret den 10.07.2023

.

Betingelser – Hund360 – Uddannelser og Diplomkurser:

Generelt:
Når du tilmelder dig Hund360-uddannelserne “Pro” og “Step Up”, bliver du bedt om at sige ja til følgende betingelser, som du bedes læse grundigt igennem og sikre dig, at du har forstået.

Betingelserne på Pro og Step Up kan blive ændret løbende, og du er selv ansvarlig for at holde dig opdateret. Væsentlige ændringer vil dog blive udsendt pr. mail med passende varsel.

Disse bruger og købsbetingelser gælder ved køb af On-line/Live uddannelse udbudt af Hund360, CVR: 40409297, Vipperødvej 43, hal 3, 4390 Vipperød (”Vores”, ”Os”, ”Hund360”, og/eller ”Vi”).

Hund360 benytter webstedet Hund360.dk til gennemførelse af kursustilmeldinger, køb og betaling. Ved tilmelding og betaling indgår kursisten en juridisk bindende aftale med Hund360 om retten til adgang til Online Uddannelse og/eller Live Uddannelse afholdt af Hund360.


I disse brugerbetingelser henviser referencer til “Hund360-tjenesten”, “vores tjeneste” “tjenesten”, “Platformen”, “Hund360-Uddannelser”, “Hund360 -Platformen til den personlige tjeneste, som Hund360 stiller til rådighed, og som giver tilmeldte kursister mulighed for at se og/eller deltage i Hund360-Uddannelses indhold, herunder alle funktioner, webstedet og brugergrænseflader samt alt indhold og software, der er forbundet med tjenesten.

Det er en forudsætning for deltagelse i vores uddannelser, kurser og holdundervisning, at Du læser og accepterer vores Cookie og Persondatapolitik

1. Aftale og produkter
Uddannelsen Pro foregår via online moduler. Du får visuel undervisning via videoerne, hvor vi både forklarer teorien med powerpoints og slides (ligesom ved et dybdegående live undervisning) og så viser vi den praktiske træning med hunde via videoer. Vi viser både træningen med egen hunde og ved at vise undervisning af andre.

Du får samtidigt noter foræret i pdf-filer. Modulerne bliver frigivet løbende og du kan se dem 24 timer i døgnet.

Uddannelsen Step Up er udelukkende Live Undervisning som foregår på fastlagte datoer i uddannelsesperioden.

Du skal minimum være 18 år for at tilmelde dig uddannelserne. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke. Når du registrerer dig, skal du udfylde dit fulde navn, adresse og en gyldig mailadresse. Når din tilmelding og betaling er registreret, vil du automatisk modtage en mail med bekræftelse på tilmelding, samt en adgangskode, som du skal bruge for at tilgå medlemssiden. Adgangskoden kan du frit ændre efter første log-in. Din adgangskode er hemmelig, og det er dit ansvar at sikre, at den ikke kommer i tredjeparts besiddelse.

Du er selv ansvarlig for, at den information der angives ved oprettelse af en brugerprofil eller ved køb af indhold, er korrekt. Du må derudover udelukkende angive betalingsinformationer, herunder

til betalingskort, der tilhører dig.

2. Din profil er kun til dig
Din profil på Hund360 er personlig og loginoplysninger må IKKE gives videre til tredjepart. Det er heller ikke tilladt at vise videoerne til andre, herunder i offentlige eller private sammenkomster. Sker dette uden forudgående tilladelse fra Hund360, forbeholder vi os retten til omgående at kræve betaling for dette ud fra en pris der alene sættes ud af et skøn, bestemt af Hund360.

3. Betaling
3
.1. Fakturering. Vi fakturerer dig for Hund360-uddannelser via dit betalingskort på den specifikke faktureringsdato, der er angivet på din bekræftelse.

Når du køber en uddannelse giver du samtidig HundeTVret til at trække betaling for ydelsen. Det er som udgangspunkt ikke muligt at fortryde dit køb, da du modtager din ydelse med det samme, du har betalt. Der er dog en lovbestemt 14 dages fortrydelse fra den dag, du indgik aftalen. Denne ophører dog straks, du har taget vores tjeneste i brug. Vi anbefaler, at du gemmer din kvittering for betalingen, som du modtager på mail umiddelbart efter købet. Hvis du har købt uddannelserne på ratebetaling skal du huske at opdatere dine kortoplysninger, hvis du får nyt betalingskort, mister eller spærrer kortet. Du kan ændre dine betalingsoplysninger, ved at følge linket i fakturaen :“klik her for at ændre betalingsoplysninger”.
Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre gemmes ikke i systemer ejet af HundeTV eller under din profil. – Login som du plejer og når du er logget ind, skal du klikke på produktet og derefter Betaling/indstillinger”

HundeTVaccepterer gængse betalingskort som Visa, Visa/Dankort, MasterCard, American Express og DiscoverCard.

Længden af din faktureringsperiode afhænger af, hvilken betalingsaftale du vælger, når du tilmelder dig uddannelsen. Gå til vores websted, under profil, klik på køb og herefter produktet, for at se din aftale og betalingsdato.

Hvis du har valgt at betale din uddannelse i rater, forpligter du dig ved købet af Just be Pro og Just Step Up, til at betale alle månedlige afdrag, uanset om du vælger at stoppe din deltagelse midt i forløbet.  

Ved særlige Early bird afdragsordninger, som varer over 12 måneder, gælder dét, at alle rater, som indbetales op til forløbstart regnes som depositum, som ikke tilbagebetales, uanset om du vælger ikke at benytte dig at din plads på forløbet. 


3
.2. Betalingsmåder.For at købe HundeTV uddannelserne skal du angive en betalingsmåde. Du hæfter for eventuelle ikke-hævede beløb, hvis en betaling ikke kan gennemføres på grund af kortudløb, utilstrækkelige midler eller andet. Ved nogle betalingsmåder kan udstederen afkræve dig visse gebyrer, f.eks. for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer i forbindelse med behandlingen af betalingsmåden. Lokale skatter kan variere afhængigt af den anvendte betalingsmåde. Henvend dig til udstederen af betalingsmåden for yderligere information.

3
.3. Opdatering af dine betalingsmåder. Du kan opdatere dine betalingsmåder ved at gå ind på din profil, vælge den uddannelse du har købt og derefter Betaling/Indstillinger. Vi kan også opdatere dine betalingsmåder med oplysninger leveret af betalingstjenesteudbydere. Efter en opdatering giver du os tilladelse til at fortsætte med at trække betaling via den/de pågældende betalingsmåde(r).

Når Du registrerer Dine betalingsoplysninger, registrerer og opbevarer en tredjemand, godkendt efter internationale sikkerhedsstandarder (Stripe), på vegne af HundeTV de betalingsoplysninger, som er nødvendige for gennemføre et køb.

3.4Sikkerhed. HundeTV bruger Stripe til at håndtere betalingerne. De er sikre og godkendt i Danmark. Alle køb faktureres i danske kroner og indeholder ikke moms.

4. Fortrydelsesret

Ved køb af adgang til et uddannelsernes indhold, som er tilgængeligt i den nærmere angivne tidsperiode, der fremgår af oplysningerne på din ordrebekræftelse, har Du en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af ordre til HundeTV og udløber 14 dage herefter. Har Du afgivet bestilling mandag den 1., har Du således frist til og med den 15. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag kan Du vente til den følgende hverdag med at udnytte fortrydelsesretten.

Fortrydelsesretten er overholdt, hvis Du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Hvis Du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal Du, inden Du tager Tjenesten i brug og inden udløbet af 14-dages fristen, i meddele dette til HundeTV pr. e-mail til hello@hundetv.dk

HundeTV refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor HundeTV har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Din fortrydelsesret gælder kun, indtil Du tager vores Tjeneste i brug. Du har taget Tjenesten i brug, når Du tilgår indhold, der kun kan tilgås gennem den købte uddannelse. Du giver, første gang Du tager Tjenesten i brug, Dit samtykke til, at fortrydelsesretten bortfalder.


5
Adgangskoder og kontoadgang. 
Den der opretter HundeTV-kontoen, og hvis betalingsmåde bliver debiteret (“kontoejer”), har adgang til og kontrol over HundeTV-kontoen, der bruges til at tilgå vores tjeneste, og er ansvarlig for enhver aktivitet, der foregår via HundeTV-kontoen. For at bevare kontrollen over kontoen og undgå, at andre opnår adgang til den (hvilket vil omfatte oplysninger om afspilningshistorik på kontoen), bør kontoejeren bevare kontrollen over de HundeTV kompatible enheder, der bruges til at tilgå tjenesten og ikke afsløre adgangskoden eller detaljer om betalingsmåden, som er tilknyttet kontoen, over for andre. Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os om din konto. Vi kan opsige din konto eller sætte din konto i bero for at beskytte dig, HundeTV eller vores partnere mod identitetstyveri eller anden svigagtig aktivitet.

Hvis Du har mistanke om, at Dit brugernavn og/eller adgangskode bliver brugt af en tredjepart, skal Du straks underrette Just be Dog og ændre din adgangskode. Hvis Vi har grund til at antage, at brugernavn og/eller adgangskode er blevet afsløret eller på anden måde misbruges, har Vi ret til straks at deaktivere din profil og/eller gøre Platformen utilgængelig for dig eller på anden måde forhindre fortsat uautoriseret eller ulovlig adfærd. Vi forbeholder os I så fald også retten til at deaktivere din adgang til Platformen og hæve aftalen.

6. Nyhedsbrev
Når du opretter dig som bruger på HundeTV, får du samtidig mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Dette kan til enhver tid afmeldes under din profil eller ved at framelde dig via linket i selve nyhedsbrevet, du modtager pr. mail. Nyhedsbrevene udkommer typisk 2-3 gange om måneden.

7. Ophavsret
Alt indhold på HundeTV
-Uddannelserne Pro og Step Up, herunder videomateriale, billeder, logoer og tekst tilhører HundeTV og dette må ikke kopieres eller videresælges. Overtrædes ophavsretten må man påregne fakturering af pris fastsat af HundeTV samt påbud om straks at ophøre med overtrædelsen. Sker dette ikke, må man forvente anmeldelse til relevante myndigheder.

Alt indhold i Uddannelserne er beskyttet af danske og internationale ophavsretlige love. Alt materiale og Indhold, der udgør en del af Uddannelserne, ejes eller er licenseret af HundeTV eller HundeTVsamarbejdspartnere.

HundeTV Uddannelserne og det indhold, der tilgås gennem tjenesten, er kun til din personlige, ikke-kommercielle brug, og må ikke deles med andre personer end dem, der bor i din husstand. Så længe du er tilmeld som kursist på Uddannelsen, tildeler vi dig en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig rettighed til at tilgå HundeTV-tjenesten og se tilhørende indhold. Bortset fra det ovennævnte, overdrages du ikke nogen form for rettighed, adkomst eller andel. Du accepterer, at du ikke må bruge tjenesten til offentlige fremvisninger.

Du accepterer, at du ikke må arkivere, reproducere, distribuere, modificere, fremvise, udføre, offentliggøre, licensere, fremstille afledte værker af, sælge eller bruge (bortset fra, hvis det udtrykkeligt er tilladt i disse brugerbetingelser) indhold og information indeholdt i eller indhentet fra eller gennem Just be Dog tjenesten. Du accepterer også, at du ikke må: omgå, fjerne, ændre, deaktivere, forringe, eller hindre indholdsbeskyttelserne i HundeTV-tjenesten; skaffe dig adgang til HundeTV-tjenesten ved hjælp af en robot, spider, scraper eller et andet automatisk middel; dekompilere, foretage reverse engineering af eller adskille software eller andre produkter eller processer, der er tilgængelige gennem tjenesten; indsætte kode, produkter eller manipulere indholdet i tjenesten på nogen måde; eller benytte dig af datamining, dataindsamling eller dataudtræk. Derudover accepterer du, at du ikke må uploade, opslå, e-maile eller på anden måde sende eller overføre materiale, der er beregnet til at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller hardware eller telekommunikationsudstyr tilknyttet HundeTV-tjenesten, herunder softwarevirus eller anden computerkode, filer eller programmer. Vi kan stoppe eller begrænse din brug af vores tjeneste, hvis du overtræder disse brugerbetingelser eller er involveret i ulovlig eller svigagtig brug af tjenesten.

8. Teknisk
HundeTVkan ikke garantere at HundeTV Platformen altid fungerer driftsmæssigt, men alle eventuelle problemer vil blive løst hurtigst muligt. Der kan opstå tekniske problemer, som kan resultere i kortere eller længere perioder, hvor sitet er ude af drift. HundeTV yder ikke økonomisk kompensation til brugerne som følge af tekniske problemer med HundeTV Platformen, ligesom HundeTV heller ikke kan holdes ansvarlig for problemer med internetforbindelse eller andre tekniske problemer.

Billedkvaliteten af HundeTV tjenestens indhold kan variere fra enhed til enhed og kan påvirker af flere faktorer, såsom hvor du er, den tilgængelige båndbredde gennem og/eller hastigheden på din internetforbindelse.
Platformens kvalitet afhænger af Brugerens udstyr, system og internetforbindelse. Før Du gennemfører et køb via HundeTV’s hjemmeside skal Du kontrollere og selv sørge for, at Du har det nødvendige udstyr, de nødvendige systemer samt en internetforbindelse for at kunne anvende Platformen.

Du accepterer, at tilgængeligheden af Platformen kan blive påvirket af internetsvigt eller af andre netværk samt af ISP, elektroniske-, computer- eller kommunikationsproblemer og –svigt, som HundeTV ikke har kontrol over. HundeTV har intet ansvar for sådanne hændelser.

9. Sikkerhed og ansvar

Du må ikke forsøge at omgå HundeTV sikkerhedssystem eller forsøge at teste Platformens sikkerhedssystem.

Du må ikke bruge Platformen på en måde, der kan skade, lukke, overbelaste, forringe eller krænke andre brugeres brug eller oplevelse af Platformen. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, at sende eller overføre materiale, der indeholder softwarevirus eller andre computerkoder, filer eller programmer, der er designet til at skade, afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller -hardware eller udstyr, der er forbundet direkte eller indirekte til Platformen.

Du må ikke forsøge at opnå uautoriseret adgang til noget system, netværk, indhold eller oplysninger på Platformen eller systemer, der danner Platformen. Du må heller ikke forsøge at opnå adgang til materiale eller information, som ikke bevidst er blevet gjort tilgængeligt fra Platformen.

Overtrædelse af ovennævnte vil altid blive opfattet som en væsentlig overtrædelse af aftalen, og HundeTV kan straks spærre din adgang til Platformen eller på anden måde forhindre en fortsat ulovlig adfærd.

HundeTV giver ikke garanti for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indhold, information, Indhold eller andet materiale, der tilgængeliggøres på eller via Platformen.

10. Links til andre internetsider
HundeTVgaranterer ikke for indhold på andre internetsider, der eventuelt linkes til på HundeTV. Vi anbefaler, at betingelser for de pågældende sider læses grundigt, før man bruger dem.

11. Behandling af personoplysninger
Når Du opretter en bruger til Platformen, samt når Du anvender Platformen, indsamler og behandler HundeTV visse oplysninger om dig. Du kan læse mere om, hvilke oplysninger som HundeTV indsamler, og hvordan Vi behandler de indsamlede oplysninger i Vores Cookie og Persondatapolitik

Disse aftalevilkår, dine oplysninger samt HundeTVCookie og Persondatapolitik udgør det samlede aftalegrundlag mellem dig og HundeTV og afløser alle tidligere aftaler, både skriftlige og mundtlige.

12.Ret til at afvise kursister
HundeTV forbeholder sig ret til at afvise kursister på et hvilket som helst grundlag uden begrundelse.

13. Force Majeure

HundeTV er ikke ansvarlig for svigt, nedbrud, aflysninger af events eller anden mangel på opfyldelse af disse aftalevilkår, der forårsages af begivenheder, som ligger uden for HundeTV rimelige kontrol.

14. Tvister og klager

I tilfælde af en tvist, der udspringer af aftalen, kan Du klage til HundeTV på hello@hundetv.dk. HundeTV træffer som udgangspunkt afgørelse i sagen senest en måned efter, at klagen er indgivet. Hvis der ikke kan opnås enighed om en mindelig løsning af sagen, kan klage indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Aftalen reguleres og fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister kan indbringes for de danske domstole efter de til enhver tid gældende regler herom.

15. Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på e-mail: hello@hund360.dk

Opdateret den 29.07.2021

.

Betingelser – Shop

Du finder handelsbetingelser gældende for Hund360.dk Shop samt fysiske butik HER