• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 5% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Coachi – Tuggi Spider

Den bløde, men stærke Coachi Tuggi Spider er et fantastisk trækkelegetøj til hunde. Det har en stærk elastik med et blødt neoprenhåndtag. Det er fantastisk til trækkeleg og også som et sjovt og motiverende legetøj i træningen og i indkald.

229,00 kr.

2 på lager

Yderligere information

Farver

Gul, Lilla, Orange, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Coachi – Tuggi Spider”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Coachi Tuggi Spider med sine multi-fleece strips tilføjer spænding og tilskynder til interaktion med hunden i træningen.

Det superbløde fleece og elastiske bungee-håndtag sikrer komfort for dig og din hund. Fantastisk til hvalpe, mere blide hunde og dem med mindre mund.

.

Perfekt for hvalpe og hunde

Dette stimulerende interaktive trækkelegetøj til hunde er et godt alternativ og eller tilføjelse til godbidsbelønninger. Og det er perfekt til at reducere hvalpebideri. Du kan lære hvalpen at bide i legetøjet i stedet. Fantastisk til hunde, der kræver mere motivation for at lege!

.

Sjov træning

Coachi belønningslegetøjet er designet til, at du og din hund kan have det sjovt sammen, mens I træner. Legetøjet er super til at forbedre indkaldstræningen.

.

Størrelse:

Total længde 62cm

.

Bemærk:

Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker eller ødelægges, hvis din hund er for voldsom eller stærk. Dette gælder især store hunde der elsker at “tygge” meget i boldene eller små legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder.

Det er vigtigt, at hunden holdes under observation, så legetøjet kan fjernes, hvis uheldet er ude. Dette er i høj grad også for hundens sikkerhed.

Hold derfor altid øje med hunden, når den leger med legetøj.