• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 5% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Joy of Dogsport – TeenyTiny

TeenyTiny ruskindsbolden er lavet i Finland eksklusivt til Joy of Dogsport’s legetøjskollektion. Det er et vidunderligt træningslegetøj til hvalpe og små hunde. Legetøjet er designet specielt til hundesport. Takket være legetøjets høje kvalitet, kan TeenyTiny klare selv den vildeste trækkeleg. Læderet er i ekstra høj kvalitet. Det er sejt og tykt, så legetøjet kan tåle slid fra bid og ryk.

169,00 kr.

Yderligere information

Farver

Blå, Lilla, Orange, Pink

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joy of Dogsport – TeenyTiny”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Joy of Dogsports – TeenyTiny et lækkert, blødt lille bidelegetøj i ægte læder til leg og belønning til hvalpen eller din lille hund.

TeenyTiny bolden er fyldt med fåreuld fra en lokal fårefarm i Finland. Uldfyldet er uldtop, hvilket betyder at det er uld, der er blevet skuret og børstet. Ulden gør TeenyTiny meget let, vægten er kun 25g. Legetøjet inkluderer en squeaker/piv for at gøre det endnu sjovere.

TeenyTiny boldene er håndlavede i Finland. Der er brugt ægte læder genvundet fra en lokal møbelfabrik. Duften af de ægte materialer, uld og læder, er fristende for hunde.

.

Materiale:

Legetøjetsbolden er lavet af ægte læder, fyldet er fåreuld og håndtaget er af nylon. Læderet er et overskuds materiale fra højkvalitetsmøbelproduktionen Pohjanmaan Kaluste.

Legetøjsmodellerne er designet, så skindene kan udnyttes så effektivt som muligt i klippefasen, og resten af skindene bruges inde i legetøjet som polstring. Skindene har EU REACH certifikater, som bekræfter, at de er giftfri og ikke er blevet behandlet med stoffer klassificeret som farlige.

.

Størrelse:

4×10 cm, vægt 25 g

.

Design from Finland mærket

SportK9’s #joyofdogsports® kollektion har fået tildelt mærket “Design from Finland” som et tegn på finsk design. Mærket indikerer finsk designkvalitet og brugerinspireret unikt design med kvalitet og bæredygtighed. Med holdbare materialer, fremragende design og en gennemsigtig fremstillingsproces har de forpligtet sig til et bæredygtigt design. Alle SportK9’s #joyofdogsports® produkter er også fremstillet i Finland.