• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 10% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb i shoppen? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hund360 hallerne

Regler for brug af hallerne

Vil du træne i en af vores Hund360 haller? Her er lidt generelle regler for brug af banerne og området rundt om hallerne.

Ønsker du at booke en hundetræningshal eller bane hos Hund360? 

Vi anbefaler at du læser reglerne for den enkelte hal inden du ankommer. Hund360 Arena har fx nogle specifikke regler, da vi har 4 baner, hvor der ofte er flere på banerne ad gangen.

Derfor er der nogle hensyn vi alle skal tage såsom ingen gøende hunde på gangen. Så længe hunden er i fuld gang med at træne er gøen tilladt, men mens hunden venter på at træne, må hun ikke gø. Derfor kan det være en god ide at have hunden i bilen indtil det er Jeres tur.

Samme regel gælder ikke Stestruphallen, hvor du ikke kan genere nogen på banen ved siden af. Her har I nemlig hele hallen for Jer selv. Du kan læse mere om Hund360 Arenaen og banerne her >

Hund360 Arena

Hund360 Arena regler for brug af banerne

Hos Hund360 har vi Danmarks største og måske mest populære træningshal, hvor træningsfaciliteterne er helt i top. Vi taler naturligvis om Hund360 Arenaen som indeholder fire indhegnede træningsbaner med kunstgræs og stødabsorberende underlag.

Arenaen har alt 2100m2 kunstgræs og er i sig selv ca. 3000m2 med god plads til at passere hinanden på gangen, sidde og drikke en kaffe ved af bordene eller smutte en tur i butikken, hvor vores skarpe kollegaer står klar til at vejlede dig om kvalitets udstyr til sportshunden og den aktive hund.

I Hund360 Arenaen i Vipperød har vi udover vores LP, Rally og Hoopers bane også en Agility bane med noget af det nyeste udstyr.

Stestup hallen

Regler for brug af Stestrup Hallen

En flot rundbuehal der er lavet om til indendørs hundetræningshal med 684 m2 kunstgræs.

Hallen indeholder: fuldt udstyret agilitybane, fuldt udstyret Hoopers bane, alt udstyr til Rally samt LP spring, felt og kegler.

Derudover har hallen monteret et kæmpe spejl på ca. 12 x 1,7 meter. Det er perfekt til at nørdetræne detaljer.

Desuden er hallen perfekt, hvis du ønsker at træne helt uden forstyrrelser.

 

Kvalitets hundetræningbaner og udstyr

Hvis du elsker at træne uden at skulle bekymre dig om regnvejr, vind, glat eller vådt græs, forstår du sikkert til fulde glæden ved og fornøjelsen af at have de optimale træningsforhold.

Hos Hund360 har vi Danmarks største og måske mest populære træningshal, hvor træningsfaciliteterne er helt i top.

Når hundetræningen kalder, skal alt nødvendigt træningsudstyr være i orden, så du kan koncentrere dig om det vigtigste  – nemlig din hund og jeres træning sammen. Det gælder uanset hundesport.

Alle Hund360 banerne har stødabsorberende underlag samt noget af verdens bedste kunstgræs nær det gælder hundetræning og hundesport. Du er velkommen til at læse mere om Hund360 Arenaen og Stestrup Hallen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mailen booking@hund360.dk, hvis du har uddybende spørgsmål.