• Glade og tilfredse kunder 
 • Bliv medlem af HundeTV og få fast 10% rabat i shoppen
 • Få 10% rabat på dit første køb i shoppen? Tilmeld dig nyhedsbrevet

PRO FAQ

PRO er en 1års online hundetræneruddannelse, hvor vi underviser i de nyeste og mest progressive positive træningsmetoder.   

PRO er vores guld-standart online hundetræningsprogram for passionerede hundeejere og hundetrænere, som vil mestre positiv hundetræning, der ikke kun skaber succes, men også giver hunden et bedre hundeliv.

Uanset om du lige er startet med at træne hund eller om du er erfaren hundenørd, vil vores step-for-step undervisning give dig alle redskaberne og den støtte du behøver for at optimere din træning – og sparer dig for mange år med misforståelser og fejl.

Bliv certificeret Hund360 Pro Hundetræner. Vi har hjulpet over 20.000 hundeejere og trænere med at skabe resultater og forbedre hundeliv. Vi vil være beærede over også at hjælpe dig.

OBS! PRO er også designet som supplement til eller efteruddannelse af instruktører og trænere i diverse foreninger og klubber. Er I flere i klubben eller foreningen, som ønsker ny inspiration og adgang til den nyeste viden, skriv til os på pro@hund360.dk, så finder vi en løsning til jer.

For at se programindholdet KLIK HER

Alt er online — ingen behov for at rejse

Du kan gennemgå materialet, når det løbende bliver udgivet. Og du kan se videoerne og træne når det passer ind i dit liv. 

Du bliver PRO certificeret…

 • ved at få godkendt alle obligatoriske opgaver. Både praktisk træning med hund samt skrevne opgaver.
 • ved at du består den teoretiske eksamen. Det vil være en blanding af:
  • Videoanalyse
  • Flowcharts
  • Caseopgaver
  • Multiple Choice test
  • Formidlingsopgave
 • ved at du består den praktiske eksamen med hund:
  • OBS eksamensvideoerne deles i vores lukket facebook-gruppe
 
 
OBS hvis du ikke består en af eksamerne, er der mulighed for re-eksamen mod et gebyr.

SPØRGSMÅL OM BETALING

Din investering i dette 1 år som du vil kunne profitere af i alt din træning fremover – inkl. alle materialer og personlig træning er 15.990kr.
 
Du kan vælge at betale hele beløbet på ‘en gang eller dele det op i 11 rater samt 3000kr. ved tilmelding.
 
Vær opmærksom på at PRO Hundetræner er uden moms.

Vi trækker pengene på dit kort samme dag, som du tilmelder dig. Er du tilmeldt via rate-betaling vil betalingen ske fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort.

Når du køber PRO giver du samtidig Hund360 ret til at trække betaling for ydelsen. Det er som udgangspunkt ikke muligt at fortryde dit køb, da du modtager din ydelse med det samme, du har betalt.

Der er dog en lovbestemt 14 dages fortrydelse fra den dag, du indgik aftalen. Denne ophører straks, du har taget vores tjeneste i brug. Se vilkår HER  >

SPØRGSMÅL OM INDHOLDET

PRO ledes af Christina Berantzino og Lea Nor

Hvad du lærer på PRO er baseret på over 10års praktisk erfaring med mange forskellige hunderacer. Vi har erfaring med både hverdagstræning, brugshundetræning, hundesport og arbejdende hunde PLUS vi konstant videreuddanner os indenfor feltet hundetræning og adfærd.

Christina og Lea underviser i de nyeste og mest progressive træningsmetoder, der skaber en stærk indlæring hos hunden – bedre træning og glade hunde.

PRO er for alle der er interesseret i hundetræning og adfærd. Den passer perfekt til dig, som ønsker at skabe en karriere som hundetræner eller ønsker at arbejde med hunde på anden vis. Programmet er også for dig, som blot ønsker at udvide dine nuværende evner og viden om hunde og træning.

PRO er både sjov og udfordrenede, og det kræver, at du er klar til at lære nyt og blive både klogere på dig selv og hunde.

Du har adgang til materialet så længe, du er under uddannelse. Der bliver løbende frigivet nye lektioner. Til mange af lektionerne er der noter på en PDF fil. Disse kan du downloade, så det dine for evigt.

 1. Vedvarende adgang til mindst en hund for at kunne træne så ofte som det kræver
 2. Computer eller tablet med adgang til internet 
 3. Mulighed for at kunne læse eller downloade Adobe PDF dokumenter
 4. En klikker, super lækre godbidder og noget trækkelegetøj til hunden
 5. Du skal være fysisk i stand til at kunne træne hunde på forskellige energi-niveauer
 6. Mulighed for og evnen til at kunne optage din træning på video (fx via din mobil)
 7. Du skal have en facebook-profil for at få adgang til vores lukkede facebook-gruppe og være i stand til at dele og uploade videoer og dokumenter i gruppen

Ja du bliver “Certificeret Pro Instruktør” hvis du færdiggør PRO.

Vær venligst opmærksom på, at du ikke bliver certificeret blot for at følge uddannelsesprogrammet. For at blive certificeret, skal du have bestået alle obligatoriske opgaver samt bestå eksamenerne.

 

Ja. Hvis du bliver certificeret, kan du bruge titlen “Certificeret Hund360 Pro Hundetræner“. Når du er færdiguddannet modtager du også et diplom fra os.

Er du observatør på uddannelsen modtager du et diplom på, at du har været observatør.

PRO er online med personlig sparring og feedback fra underviserne. 

Der frigives løbende nye lektioner. Online modulerne er meget grundige og går i dybden med de forskellige emner. Vi går fra basis til avanceret i dit tempo. Du får visuel guidance via videoerne, hvor vi både forklarer teorien med powerpoints og slides (ligesom ved live undervisning), og vi viser den praktiske træning med hunde via videoer.

Til mange af modulerne hører der obligatoriske opgaver med. Det kan være praktiske træningsopgaver, der skal bestås, flowcharts, videoanalyse etc.

De obligatoriske opgaver deler du i den lukkede facebook-gruppe, hvor du også modtager din feedback. 

PRO tager 12 måneder at gennemføre.

Det er svært at sætte konkret tid på, da tiden vil varierer i forhold til, hvor erfaren den studerende og hunden er, men du kan regne med at skulle bruge mellem 5-7 timer om ugen på at træne hund og dykke ned i teorien.

Du behøver ikke at have din egen hund for at deltage. Vi har mange kursister, som låner en hund af en ven eller familien, som deres træningsmakker. Det som er vigtigt er, at du har adgang til en eller flere hunde som du kan træne med flere gange om ugen. Det kræver en del træning med hund at være med på uddannelsen.

Ja, du kan også deltage, som observatør uden hund på PRO Instruktøruddannelse. Det er en rigtig god mulighed for dig, som ikke kan deltage med hund.

Som observatør deltager du uden hund, men følger undervisningen på lige fod med de andre. Du får adgang til alle videolektionerne og kan se de andres feedback i den lukkede facebookgruppe. Du får ikke selv feedback på din træning og du kan ikke uploade videoer m.m., du kan naturligvis deltage i diskussioner med mere.

Der er ingen praktisk eksamen eller certificering som observatør, men du får et diplom på, at du har deltaget på uddannelsen.

Maks 10 observatørpladser!