• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 5% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Det er ikke bare en hund. Det er en livsstil!

Hos Hund360 kæmper vi for at redefinere, hvordan vi i det moderne samfund opfatter, taler om og behandler vores hunde.

Mennesker og hunde har levet sammen i mere end titusinder år. Det meste af tiden (99%) var de fleste ikke kæledyr, som vi kender dem i dag. De var uvurderlige partnere og makkere som arbejdede ved menneskets side – Jagt, landbrug, beskytter og overlevelse etc.

Vores moderne samfund og livstil gør, at vi har andre forventninger til hunde i dag. Og tro det eller ej men det er blevet MEGET sværere at være hund med alle deres instinkter, genetik, naturlige adfærd etc.

Mange adfærdsproblemer er ved definerer en hel generation af ”kæledyrs-hunde”. Og hundetrænere har i dag travlt med at at skulle fikse disse problemer.

Det er et KÆMPE RØDT FLAG, der indikerer vigtigheden af, at vi kigger på, hvad årsagen er!

.

Med adfærdsvidenskaben kombineret med vores forståelse for genetik, racekendskab og adfærd, er vi dedikeret til at forandre og forbedre hundetræningsverden. 

Forståelse forandrer alting!

Vi er nysgerrige af sind og arbejder på altid at være åbne for ny læring. Vi videreuddanner os derfor løbende og holder os opdateret med den nyeste viden indenfor området hund, hundesport og adfærdsvidenskab. 

Vores videnskabelige tilgang betyder, at vi ved, at intet er slået fast i cement. Det ved vi lige nu er kun et øjebliksbillede. Det er ikke den absolute sandhed. Vi udvikler os hele tiden. Vi er måske klogere i morgen. Dette er blot, den bedste information vi har i øjeblikket.

Vi integrerer adfærdsvidenskaben og praktisk hundetræning, og bestræber os på altid at blive bedre, og komme med de mest humane løsninger og oftest mindst intrusive.

Opstår der en udfording, er vores første tanke:

I have to science the hell out of this!

.

Læs mere om vores træningsfilosofi >

Dialog fremfor monolog

En hund er ikke bare en hund. Det er et individ med en læringshistorie, specifik genetik, personlighed og følelser. Det er et familiemedlem, din bedsteven og makker i træningen.

Vi tror derfor på, at hundetræning skal være en dialog frem for en monolog.

.

Hvad jeg gør influerer hunden, hvad hunden gør influerer mig!

.

Gensidig respekt og forståelse er hjørnestene der influerer, hvordan vi relaterer til hundene, hundeejerne og verden omkring os.

Stifterne bag Hund360

Christina, Lea og Tanja’s vision er at facilitere et kritisk paradigmeskifte i vores forhold til hunde. De ønsker at bygge broer og inspirere andre med omfattende, praktisk adfærdsvidenskab og viden om hunderacer og hunde. De ønsker at redefinere, hvordan vi som samfund opfatter, taler om og behandler vores firbenede venner.

Christina, Lea og Tanja, er stifterne bag Hund360. De er veluddannede hundetrænere med en stor viden om adfærdsanalyse og hunde, og bruger udelukkende de mest progressive og positive metoder.

De underviser både professionelle, hundetrænere, hundesportskursister samt familiehundeejere. 

De er desuden selv aktive hundesportsudøvere i forskellige discipliner, og ønsker at samle hundesporten i et stærkt fælleskab på tværs af discipliner.

Du kan klikke på billederne herunder og lære mere.

Mød Christina Berantzino
Mød Lea Nor
Mød Tanja Benn