• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 10% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb i shoppen? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Dialog fremfor monolog

Vi er nysgerrige af sind og arbejder på altid at være åbne for ny læring. Vi videreuddanner os derfor løbende og holder os opdateret med den nyeste viden indenfor området hund, hundesport og adfærdsvidenskab. 

Vores videnskabelige tilgang betyder, at vi ved, at intet er slået fast i cement. Det ved vi lige nu er kun et øjebliksbillede. Det er ikke den absolute sandhed. Vi udvikler os hele tiden. Vi er måske klogere i morgen. Dette er blot, den bedste information vi har i øjeblikket.

Vi integrerer adfærdsvidenskaben og praktisk hundetræning, og bestræber os på altid at blive bedre, og komme med de mest humane løsninger og oftest mindst intrusive.

En hund er ikke bare en hund. Det er et individ med en læringshistorie, specifik genetik, personlighed og følelser. Det er et familiemedlem, din bedsteven og makker i træningen.

Vi tror derfor på, at hundetræning skal være en dialog frem for en monolog.

Gensidig respekt og forståelse er hjørnestene der influerer, hvordan vi relaterer til hundene, hundeejerne og verden omkring os.

.

Læs mere om vores træningsfilosofi >

Christina og Lea

Vi tror på, at vi alle bliver mere succesfulde og får en bedre træningsrelation med hunden ved “at lytte mere” og kommunikere bedre.

Med adfærdsvidenskaben og positiv forstærkning i hånden har vi skabt Hund360, hvor vi hjælper privatpersoner, foreninger, klubber og professionelle med at blive endnu dygtigere og succesfulde. 

Grunden til vi står ud af sengen hver morgen, er fordi vi stræber efter bedre og renere kommunikation med hundene, der giver en stærkere relation og bedre resultater.

Vi er desuden selv aktive hundesportsudøvere i forskellige discipliner. Lea blev blandt andet Danmarksmester i LP3 i 2022.

Vores særlige vej til positiv hundetræning og bedre træningsrelation er lydighedstræning, hundetræningshaller, foredrag og hundeshop.

Du kan klikke på billederne herunder og lære mere.

Mød Christina Berantzino
Mød Lea Nor