• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 10% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb i shoppen? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Wooddog – target med fjeder 30x30cm

Fjederen hjælper til at hunden bedre forstår, at han skal træde “rigtigt” på target, når hunden træder på target med forpoterne vil fjederen folde sig sammen og ligesom en pedal vil target folde sig sammen.

499,00 kr.

3 på lager

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wooddog – target med fjeder 30x30cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne target med indbygget fjeder er helt perfekt til konkurrencelydigheden

Fjederen hjælper til at hunden bedre forstår, at han skal træde “rigtigt” på target. Det virker endda ekstra sjovt for mange hunde, at de skal træde den i “bund”.

Når hunden træder på target med forpoterne vil fjederen folde sig sammen og ligesom en pedal vil target folde sig sammen. Overfladen forhindrer hunden i at glide og underlaget sikrer at target står ekstra godt fast uanset hvilket underlag den er placeret på.

 

Størrelse: 30x30x5cm

Platformen er laver af vandfast krydsfiner med slidstærk gummioverflade på toppen. Underfladen på target er lavet af noget gummi-gærs som forebygger at den glider.

Takket være en gennemtænkt konstruktion og stabilt materiale, bevæger eller vælter platformen ikke. Den står godt fast, når du træner din hund på den og så er den modstandsdygtig over for slid.

OBS! Efterlad ikke platformen i fuld sol i længere tid! Under påvirkning af meget høje temperaturer kan gummiet begynde at skalle af.

Wooddog er en lille virksomhed i Polen, som har specialiseret sig indenfor hundetræningsudstyr i træ. Udover at kvaliteten er høj, så kræser wooddog også for, at det er let anvendelig samt lækkert at kigge på.

Gummi farven: sort og blå

Materialer:  Gummi og krydsfinner

Produktion: Polen