• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 10% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb i shoppen? Tilmeld dig nyhedsbrevet

HundeTV

Ofte stillede spørgsmål

Vi har forsøgt at besvare dine spørgsmål her på siden. Mangler du stadig svar skriv til hundetv@hund360.dk

Ofte stillede spørgsmål til HundeTV

Vi vil meget gerne hjælpe, men på HundeTV går vi ikke i dybden med racer etc.

Vi kan i stedet varmt anbefale “Den Essentielle Hvalpepakke” hvor du kan få viden og inspiration, til at finde den helt rigtige hund og race. 

At hunden har udfordringer med at passere andre hunde er et ganske normalt problem, som oftest skyldes at hunden er usikker på andre hunde, eller at han meget gerne vil møde andre hunde og derfor stresser og bliver frustreret. Begge årsager kan få hunden til at blive udadreagerende. Uanset hvad årsagen er kan det oftest løses med den rette mængde berigelse, virkelig stærk basis lydighed og/eller kontra betingning/engage disengage. Mange hunde som begynder at udvise problem er understimuleret og mangler træning, så den rette træning, aktivering og berigelse er ofte et godt sted at starte. På HundeTV har vi både online foredrag og flere videoer om emnet.

Hvis du har problemer med hundemøder og at passere andre hunde på gåturen, vil vi altid anbefale at du kommer på et godt hverdagslydighedskursus, passeringskursus eller By og land kursus. Flere hundeskoler/hundetrænere kan også hjælpe dig med enetimer, hvor der er mulighed for at gå i dybden. Vi anbefaler at du kontakter en hundeskole/hundetræner i dit nærområde. Det kan også for nogle hunde være en god ide, hvis du aftaler at gå tur sammen med en fast gruppe hundejere, hvor hunden trygt kan lære at gå pænt selv om der er andre hunde i nærheden.

At hunden ikke kan være alene hjemme uden at blive urolig, kan skyldes, at det ikke er trænet strukturet og ud fra en plan med masser af små trin, hvor I er sikre på succes. Det skal trænes positivt så hunden føler sig tryg, når hun er alene. Seperationsangst kan desværre også være genetisk betinget, og derfor meget svært at ændre hos hunden. Hvis hunden desuden har oplevet at være meget bange, da hun var alene, så er det ikke nemt at ændre denne følelse til noget positivt. Heldigvis kan du komme meget langt med den rette træning. På HundeTV har vi en serie hvor vi gradvist gennemgår alle trin til at få en hund, som er tryg ved at være alene. Hvis din hund allerede har udviklet alvorlig seperationsangst, anbefaler vi, at du tager fat i en dygtig hundetræner i dit nærområde, som har specialiseret sig i netop denne udfordring.

Der kan være mange forklaringer på hvorfor din hund gør meget. Det kan skyldes at han er nervøs, stresser og er urolig i flere situationer. Det kan også være, at du har en gøende race såsom Islandske fårehunde, Shetland Sheepdog, Chihuahua m.m. I så fald må du nok acceptere en hvis grad af gøen, men selvfølgelig kan du stadig træne på at mindske det mindst muligt.

Gøen kan skabe problemer for os mennesker, såsom sure naboer og stress i hjemmet. Men det kan også skabe problemer for din hund. Når hunden mere eller mindre konstant er på vagt, når hun er indenfor i hjemmet, kan betyde at hun ikke får den ro, som hun behøver. Måske hun ikke får nok søvn i løbet af dagen eller natten, og det kan skabe en generel rastløshed og uro hos din hund, som i værste fald kan betyde at hun får andre adfærdsudfordringer. Derfor starter vi træningen med at træne din hund rolig og ikke gøende indenfor i hjemmet.

Du starter med at kortægge alle de situationer, hvor hunden kunne finde på at gø. Når en af de situationer opstår, kan du drysse godbidder ud på gulvet – helst inden hunden når at reagere. Hunden begynder at snuse efter godbidder i stedet for at gø. Det kan berolige hunden og gøre ham tryggere. Ved mange repetitioner af denne træning kan du med tiden gøre hunden mere rolig og afslappet og gøen bliver reduceret. Det er meget vigtigt at du ikke selv stresser op og begynder at råbe og skælde hunden ud. Det gør oftest kun situationen meget værre. 

Det er vigtigt at påpege at gøen også kan skyldes forventningsglæde, seperationsangst, frygt og meget andet. På HundeTV har vi en serie “Stop gøen“, hvor vi går i dybden med, hvordan vi træner hunden til ikke at gø i forskellige situationer, hvor den normalt ville gø.

OBS Hvis din hund er reaktiv og utryg overfor andre hunde eller mennesker, er det vigtigt, at du sideløbende søger hjælp hos en hundetræner, som ikke fysisk eller psykisk intimiderer hunden for at løse udfordringen.

HundeTV er kvalitets hundetræning på abonnement. Du får både resultater og oplever mere træningsglæde med vores gennemtestede og komplette træningsprogram for alle niveauer.

HundeTV er for dig, som gerne vil have en hund som mestrer hverdagslivet. Om du har brug for at lære hunden at være alene hjemme, hilse pænt på gæster, stoppe med at gø, gå pænt i snor, så er HundeTV stedet, hvor du får hjælp til at træne din bedste ven til at være den makker, du drømte om.

# løbende nye trænings- og berigelse videoer 

# +1000 kursister

# ubegrænset adgang til +500 videoer og foredrag

HundeTV koster 129 kr. pr. måned eller 1290kr for et års medlemsskab. Denne pris dækker altså alt – ingen skjulte gebyrer her!

Vi trækker pengene på dit kort 7 dage efter du har tilmeldt dig. Betalingen sker fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort, indtil du ønsker at opsige aftalen (når som helst).

Ja. Selvom HundeTV er en abonnementsordning, har vi ingen binding. Du kan når som helst melde dig ud igen. Og opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

1. START: Læg den ønskede “abonnementsløsning (månedsabonnement eller årsabonnement) i kurven, og betal den første periode

2. BRUG: Log på læringsplatformen, og se præcis de videoer og det materiale, du ønsker, og deltag i alle de ønskede medlemsaktiviteter (NUL BINDING)

3. STOP: Meld dig ud med ét klik (NUL OPSIGELSESPERIODE). Opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

Udover os selv (Lea og Christina) har vi håndplukket et stærkt team med nogle af Danmarks bedste hundeeksperter, dyrlæger og adfærdsbehandlere. De er klar til at hjælpe og inspirere hver måned. Du får den nyeste viden om træning, hunde og sundhed – og genveje til gode hundevaner serveret på en lettilgængelig måde. 

Vi har sørget for at HundeTV  har videoer og redskaber der er relevante for alle hunde – uanset alder, race og træningsniveau.
Programmet er specifikt sammensat, så det passer til alle hundejere, som ønsker en glad, sund og velstimuleret familiehund.
Det er et komplet program med trin for trin videoer, hvor vi guider og giver konkrete og praksisnære løsninger – uden at overvælde – og uden at du skal igennem noget, der er irrelevant for dig og din hund.
 
Se det som din egen personlige hundetræner, der altid har den rette træningsløsning og kan give konstruktiv feedback, velfortjent ros og svar på hundetræningsrelaterede spørgsmål. Du kan træne hjemme, på gåturen, i haven eller hvor du vil, og når det passer dig. Pakken er ideelt til en travl og krævende hverdag.

Vi trækker pengene på dit kort 7 dage efter dagen, hvor du har tilmeldt dig medlemskabet. Betalingen sker fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort, indtil du ønsker at opsige aftalen (når som helst).

Ja hvis du afmelder dig inden dine 7 gratis dage er ubrugt, kan du kvit og frit afmelde medlemsskabet uden at betale en krone.

Du kan fortryde dit køb i 14 dage fra din ordredato, men kun hvis du ikke har brugt HundeTV. Hvis du bruger platformen, bortfalder din fortrydelsesret. Du kan læse vores Handelsbetingelser her >