• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 5% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Canelana – SELVA ulddækken 100% merinould

Tyk merinould og det er derfor varmt, behageligt og funktionelt. Det sidder rigtigt godt, og din hund har en rigtig god bevægelighed.

549,00 kr.869,00 kr.

Yderligere information

VægtN/A
Størrelse

2XL 73 cm, 2XS 27 cm, 3XS 25 cm, L 58 cm, M 45 cm, M/L 48 cm, M/L 53 cm, S 35 cm, S/M 40 cm, XL 64 cm, XL 69 cm, XL Long, XS 31 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Canelana – SELVA ulddækken 100% merinould”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SELVA ulddækken er helt magen til vores AMBASSADØR ulddækkenet som repræsenterer alt hvad Canelana står for.

Det er lavet af 100% tyk merinould. Det er varmt, behageligt og funktionelt.

Det sidder rigtigt godt, og din hund har en rigtig god bevægelighed. Canelana Ulddækken Selva har en super god pasform, og det sidder som støbt på hunden.

Det er super til at have på når din hund skal holde varmen i bilen, på turen eller til træningen når det bliver køligt.

I front er det ribbestrikket for bedre fleksibilitet ved af- og påklædning. Der er en justerbar strop rundt maven og det kan strammes ind i halsen og bagtil for at få en bedre pasform til lige netop din hund.

Der sidder en elastik under refleksen bagerst på dækkenet. Stram det en lille smule, og dækkenet smyger sig perfekt rundt om de store muskelgrupper og holder på varmen.

OBS! Dækkenerne fra Canelana har ikke et hul til selen. Du skal altså selv lave et hul, hvis din hund skal  sele på indenunder dækkenet.

.

Hvorfor ulddækken?

Uld har tre fantastiske egenskaper: Det varmer, isolerer og er åndbart.

Uld er varmt og så transporterer uld fugt og kropslugte væk fra kroppen.

Det giver en bedre regulering af kropstemperaturen og sørger for at hunden ikke bliver klam og kold, hvis han f.eks. blev våd på turen. At holde hundens muskler varme både før og efter turen eller træningen kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere.

Uld har også den egenskab at den varmer selvom den er fugtig. Faktisk kan ulden absorbere 30% fugtighed uden at det går ud over varmeevnen, hvilket er perfekt til vores regnfulde danske vejr med høj luftfugtighed – det er ikke statisk og lugten af våd hund sætter sig ikke i uld som i et syntestisk dækken er våt.

  • Uld er selvrensende;  uld indeholder lanolin, som er et voksaktig fedtstof
  • Uld kan tage op til cirka 1/3 af sin egen masse i form av vanddamp uden at den føles fugtig
  • Uld er biologisk nedbrydeligt

.

Materiale:

100% merinould

.

Farve:

Grøn

.

Størrelser: 

Målene er fra stramningen i halsen til halerod. Stramningen i halsen er ca mellem skulderbladene på hunden.

3XS 25 cm

2XS 27 cm

XS 31 cm

S 35 cm

S/M 40 cm

M 45 cm

M/L 48 cm

M/L 53 cm

L 58 cm

XL 64 cm

2XL 73 cm

.

Vaske anvisning:

Vaskes ved uldprogram

En fordel ved uld er at det ikke skal vaskes så tit som almindeligt tøj pga. uldens selvrensende egenskaber. Er ulden begyndt at lugte lidt, så kan man med fordel hænge ulden et fugtigt sted, f.eks. tæt på brusekabinen eller under overdække udenfor, hvorved den dårlige lugt transporteres ud af ulden, så man kan bruge tøjet i lidt længere tid. Når det kommer til at vaske uld, så er det faktisk meget enkelt. Man skal huske altid at bruge et vaskemiddel beregnet til uld, da enzymerne i normalt vaskemiddel kan ødelægge ulden, og herudover er det bare at beslutte sig for om man vil håndvaske eller maskinvaske. Der er delte meninger om hvad der er bedst. Nogle mener at håndvask er mere skånsomt mod tøjet, mens andre mener at maskinvask er det.

Svaret er at det kommer an på hvordan man håndvasker, for man kan nemt blive for hårdhændet. For en blid og skånsom håndvask skal man være opmærksom på at uld ikke bryder sig om for høj varme eller temperaturudsving i vaskevandet. Dvs. man skal ikke bare lægge ulden i håndvasken, tænde for den varme hane og vente på at vandet bliver lunkent. Ulden skal først lægges i vandet når det har en jævn temperatur.

Man vasker ulden ved at klemme den blidt uden at vride, og det samme gælder når man skal have vandet ud af tøjet igen. Herefter kan man med fordel rulle tøjet i et håndklæde for at absorbere så meget vand som muligt, og så skal det blidt formes og lægges fladt til tørre. Ulempen ved håndvask er at det tager tid og er lidt besværligt. Heldigvis så har de moderne vaskemaskiner et uldprogram, så man kan maskinvaske uden at stampe ulden, og det er ikke mere besværligt end almindelig maskinvask, man skal bare huske at tage tøjet ud af vaskemaskinen så snart programmet er færdigt, og så skal tøjet, ligesom ved håndvasken, lægges fladt til tørre i facon.