• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 10% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb i shoppen? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Coachi – Chase & Crinkle

Coachi Chase & Crinkle er det ultimative hundelegetøj der virkelig får hunden til at jage legetøjet. Det er perfekt til alle hunde med naturligt jagtinstinkt. Dette sjove krøllede hundelegetøj har et langt håndtag, som er fantastisk til at lade hunde jagte det. Måske er dette legetøget der får din hund til at glemme harer, andre hunde etc.

169,00 kr.

2 på lager

Yderligere information

Vægt0,175 kg
Farver

Gul, Lilla, Orange, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Coachi – Chase & Crinkle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Coachi Chase & Crinkle er en super belønning til at træne fokus og engagement

Coachi Chase & Crinkle jagtlegetøjet er lavet af blødt imiteret lammeskind og har en sjov stimulerende knitrelyd der motiverer din hund til at lege og bide i det. Det bløde neoprenhåndtag gør det også behageligt for dig!

.

Perfekt for hvalpe og hunde

Dette stimulerende interaktive trækkelegetøj til hunde er et godt alternativ og eller tilføjelse til godbidsbelønninger. Og det er perfekt til at reducere hvalpebideri. Du kan lære hvalpen at bide i legetøjet i stedet. Fantastisk til hunde, der kræver mere motivation for at lege!

.

Sjov træning

Coachi belønningslegetøjet er designet til, at du og din hund kan have det sjovt sammen, mens I træner. Legetøjet er super til at forbedre indkaldstræningen.

.

Størrelse:

Total længde 130cm

Bidestykket med imiteret lammeskind 30x14cm

.

Bemærk:

Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker eller ødelægges, hvis din hund er for voldsom eller stærk. Dette gælder især store hunde der elsker at “tygge” meget i boldene eller små legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder.

Det er vigtigt, at hunden holdes under observation, så legetøjet kan fjernes, hvis uheldet er ude. Dette er i høj grad også for hundens sikkerhed.

Hold derfor altid øje med hunden, når den leger med legetøj.