• Glade og tilfredse kunder 
  • Bliv medlem af HundeTV og få fast 10% rabat i shoppen
  • Få 10% rabat på dit første køb i shoppen? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Joy of Dogsport – ProPack Dog Sports Bag (lilla)

Med en kapacitet på ca. 55 liter løber ProPack ikke tør for plads. Dens smarte pakkeløsninger og andre nøje overvejede funktioner sikrer, at der er plads til alt dit træningsudstyr.

1.629,00 kr.

3 på lager

Yderligere information

Vægt0,1850 kg
Farver

Lilla, Pink, Sort, Turkis

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joy of Dogsport – ProPack Dog Sports Bag (lilla)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SportsK9 – ProPack Dog Sports Bag er enhver handlers must-have træningstaske! Denne taske er designet fra bunden i samarbejde med SportsK9-medlemmer og vil tilfredsstille behovene hos de mest krævende hundefører.

Med en kapacitet på ca. 55 liter løber ProPack ikke tør for plads. Dens smarte pakkeløsninger og andre nøje overvejede funktioner sikrer, at der er plads til alt dit træningsudstyr.

* En fantastisk træningstaske i premium kvalitet
* Designet af SportsK9-teamet
* Hundesportstasken er enhver førers drøm
* 100% designet og håndlavet i Finland
* Høj kvalitet og med to års producentgaranti

 

Produktbeskrivelse: 

Den øverste lynlås åbner hele hovedrummet, hvilket gør det nemt at pakke og pakke ud.

* Interiøret kan opdeles i rum: Hovedrummet har to bevægelige skillevægge med netlommer.

* Hovedrummet har også to lynlåslommer i siden til opbevaring af småting og en metalnøgleklemme til at holde nøgler og klikkere på plads.

* Den øverste klap har to lommer i fuld størrelse, en på indersiden og en på ydersiden. Undersidelommen har lynlås; den øverste lomme er en stiklomme. Begge er store nok til en A4-formatmappe og er perfekte til opbevaring af træningsdagbøger, notesblokke, rekordbøger, scorebøger og andre dokumenter.

* I den ene ende har tasken en udvendig lynlåslomme designet specielt til opbevaring af sko eller snavset legetøj. Lommens indvendige for er lavet af materiale, der let kan tørres af eller endda bruses rent. Tasken leveres med en separat vaskbar snørepose (36,5×31 cm), der også er ideel til opbevaring af sko, legetøj og andre beskidte genstande.

* I den anden ende har tasken en udvendig netlomme, der er stor nok til en vandflaske og en vandskål, halsbånd og snor til din hund – eller andre ting, du ønsker skal være let tilgængelige.

* Tasken er behagelig at bære: Brug de neoprenpolstrede rygsækstropper til at bære den på ryggen (eller over skulderen) eller brug håndtagene, der kan forbindes med en polstret håndtagsindpakning. Rygsækstropperne kan tages af i den ene ende og opbevares i endelommen, hvis du vil have dem af vejen.

* Tasken holder dit udstyr tørt i al slags vejr. Den er lavet af vandtæt kraftig 600D polyester og har en forstærket presenningsbund, der ikke lader vand eller snavs sive igennem.

* For at beskytte dig har tasken et reflekterende SportsK9-logo på begge sider og et reflekterende #JoyOfDogSports print på rygsækstropperne.

 

Størrelse:

Udvendig bredde 61 cm, højde 29 cm og dybde 25 cm
indvendige dimensioner er ca. 0,5 cm mindre.

Kapacitet og vægt: ca. 55 liter og 1,5 kg

Martriale: Nylon

Produktions land: Finland